FAQ

Wat trek ik aan?
Het is aan te raden om tijdens de yoga-, pilates- en yolateslessen comfortabele (sport)kleding te dragen. Zorg dat je een warm vest en sokken bij je hebt. Dit kun je tijdens de ontspanning aantrekken, zodat je niet teveel afkoelt.
Voor de bootcamp dien je goede buitensportschoenen aan te trekken en (zeker in de herfst en winter) een regenbestendig jack.
Hoe vaak yoga/pilates is aan te raden?
Voor zowel yoga als pilates geldt dat 2 keer per week les volgen meer effect heeft dan 1 keer per week komen. Maar als je geen tijd hebt, dan is 1 keer per week les volgen al zeer effectief. Een combinatie van beide lessen is natuurlijk ook mogelijk.
Ik heb een blessure, mag ik nu wel meedoen?
Bij de meeste blessures mag je gewoon yoga of pilates doen. Sterker nog; vaak wordt yoga en/of pilates aangeraden door artsen bij bepaalde klachten. Geef wel even voor de les aan de docent door welke klachten je hebt. Weet je niet zeker of je mee mag doen? Raadpleeg dan je arts. Voor de bootcamp geldt; mail of bel van te voren of je twijfelt of je mee kunt doen.
Kan ik meedoen als ik zwanger ben?
Pilates wordt afgeraden om te doen vanaf de 16e week van je zwangerschap. De buikspieren moeten namelijk gaan oprekken, in plaats van sterker worden. Wel is het goed om bekkenbodem-oefeningen te blijven doen. Dit leer je tijdens de yoga- en bootcamplessen. Deze kun je, zolang het goed voelt, wel blijven doen.
Kan ik van te voren eten?
Een grote maaltijd nuttigen voor de yoga of pilates les is niet aan te raden. Iets eten kan natuurlijk wel. Zeker als je in de ochtend een les volgt, is ontbijten belangrijk. Je lichaam heeft nu eenmaal energie nodig om de oefeningen te kunnen doen. Volg je les in de avond? Eet dan een lichte maaltijd of eet pas na de les.
Mag ik inhalen als ik een keer niet kan?
Wanneer je bent verhinderd door ziekte, vakantie of om een andere reden, mag je altijd komen inhalen, je strippenkaart is een bepaald aantal weken geldig en binnen deze termijn dien je je strippen op te maken, anders raak je deze kwijt.
Mag ik op een pilatesles inhalen als ik normaal yoga volg en andersom?
Je mag naar iedere willekeurige les komen. Het is zelfs wel zo leuk om een keer iets anders uit te proberen dan wat je gewend bent. Met een leskaart kun je je inschrijven voor alle lessen op het rooster.
Hoe kan ik betalen en wanneer dien ik te betalen?
De betaling kan online via IDeal of ter plekke op de studio middels Pin betaling.