Over ons

Irene

Bewegen en dansen zijn altijd mijn grote passie geweest. Toen ik op mijn veertiende yoga ontdekte, was ik direct verkocht. Ik weet niet wat het was, maar het deed iets met me waardoor ik me zo goed voelde, dat ik nooit gestopt ben. Voor mij was het een geweldige aanvulling op de andere activiteiten die ik deed. Met als meerwaarde dat het me tot rust en in contact met mijzelf bracht.

Tijdens mijn studententijd ben ik in deeltijd allerlei opleidingen en cursussen gaan volgen tot aerobics- en sportinstructrice, maar ben ik ook een 2-jarige yoga opleiding gaan volgen. Met plezier gaf ik tijdens mijn studententijd allerlei sport- en yogalessen.

Toen ik na mijn studie voor langere tijd op reis ging, wist ik het zeker; ik wilde mijn eigen yoga- en pilatesschool beginnen. Dit is was waar mijn hart lag en nog steeds ligt. Een mooie kans deed zich voor en in 2010 opende ik voor het eerst de deuren van mijn eigen school. Nu, een heel aantal jaren en een ander pand later, geef ik nog steeds met ontzettend veel plezier les. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze en nog iedere dag ga ik met plezier naar mijn ‘werk’.

Mensen begeleiden naar een gezondere versie van zichzelf, waarin ze zich meer in balans voelen, is voor mij zo’n groot geschenk. Ik hoop dan ook dat ik of één van mijn collega’s jou binnenkort mag verwelkomen in de studio.

Contact

Heb je vragen, opmerkingen of wil je een proefles komen doen? Vertel het ons, doormiddel van het invullen van het contact formulier.